Αποστολές Προϊόντων

Παράδοση στην Κύπρο

Αποστολή με συνεργαζόμενη ταχυμεταφορική εταιρεία Courier, σε 1 – 30 ημερολογιακές ημέρες (εκτός αν διαφορετικά αναφέρεται), ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται με επιβάρυνση 5€

Επιστροφές Προϊόντων

Ο πελάτης διατηρεί δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που έχει αγοράσει, αζημίως και χωρίς να υποχρεούται να μας γνωστοποιήσει το λόγο επιστροφής για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων π.χ. με Courier, βαρύνει αποκλειστικά τον αγοραστή. Παρακαλούμε διαβάστε περισσότερα για το δικαίωμα υπαναχώρησης σας στους Όρους και Προϋποθέσεις Χρήσης. Δεν γινεται επιστροφή χρημάτων, μπορείτε να επιλέξετε να σας σταλεί ένα άλλο προιον.

Προσοχή: Για να γίνει δεκτή η επιστροφή του/ων προϊόντος/ων της παραγγελίας σας, θα πρέπει υποχρεωτικά να έχετε έρθει σε συνεννόηση μαζί μας. Όλες οι επιστροφές για τις οποίες δεν υπήρξε πρότερη συννενόηση μαζί μας, δεν θα παραλαμβάνονται και θα επιστρέφονται πίσω στον αποστολέα τους.

Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής (μερικώς ή ολικώς) του/ων προϊόντος/ων κατά την διάρκεια επιστροφής τους στην εταιρεία μας..