Το oracyprus.com είναι το Πρώτο e-shop στην Κύπρο με πάνω από 1000 ρολόγια ανδρικά και γυναικεία των μεγαλύτερων brands της αγοράς.

Ακολουθώντας τις σύγχρονες τάσεις με ένα μεγάλο εύρος επώνυμων ρολογιών το oracyprus.com δίνει τη δυνατότητα σε όλη την Κύπρο να ολοκληρώσει τις αγορές του από απόσταση.

Απλώς με ένα κλικ στην ιστοσελίδα μας έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο στιλ και στην αισθητική σας και μέχρι 4 ημέρες έχετε στα χέρια σας το ρολόι που έχετε επιλέξει.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας Δεν είμαστε ένα απρόσωπο e-shop είμαστε κοντά σας συνεχώς οποιαδήποτε στιγμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 99 878774 για οποιαδήποτε απορία έχετε πάνω στο ρολόι που επιθυμείτε να αγοράσετε. Εμπλουτίζουμε συνεχώς τις συλλογές μας με κλασσικές και μοντέρνες δημιουργίες

Περιηγηθείτε στο e-shop μας και ανακαλύψτε μια τεράστια ποικιλία από διεθνή brands που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τις πιο υψηλές απαιτήσεις…..

Πάντα με ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Συνεργαζόμαστε με μεγάλες αντιπροσωπείες στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Όλα τα ρολόγια καλύπτονται από εγγύηση των αντιπροσωπιών που συνεργαζόμαστε.

Ενημερωθείτε για τους όρους χρήσης και την Προστασία Προσωπικών δεδομένων (GDPR) και κάνετε με ασφάλεια τις αγορές σας με όποιο τρόπο σας εξυπηρετεί.

Το oracyprus.com παραμένει πάντα δίπλα στους πελάτες του, προσφέροντας σιγουριά για το ρολόι που θα επιλέξει.